Cégünk, az Autó Danubia Autókereskedelmi Kft. az autószervizen kívül, Opel alkatrészek forgalmazásával, beszerzésével és értékesítésével is foglalkozik. Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a magyarországi Opel alkatrész piacon egy kimagasló helyen szerepelünk.

 

Milyen határidővel vállalják az Opel alkatrészek beszerzését?

Opel szerviz révén, általában alkatrészeink készleten megtalálhatóak. Az Ön számára hosszútávon legjobb értéket biztosító alkatrészeket kínáljuk a javításokhoz.

 

Milyen Opel alkatrészeket használnak fel?

Minősítjük az alkatrészeket, és csak azokat ajánlunk önnek és Opeljének, amiről tudjuk, érdemes arra, hogy beépítsük az autóba. Ennek természetesen ára van, így nem mindig a legolcsóbb Opel alkatrész az, ami a kedvező áru! Az Opel alkatrészkínálatban megtalálható;

  • eredeti OPEL alkatrészek,
  • identikus alkatrészek: az eredetivel megegyező, gyári első beszállítói (OEM) Opel alkatrészek,
  • minőségi utángyártott alkatrészek

 

Milyen Opel alkatrész kerülhet felhasználásra kötelező szerviz esetén?

Minden autónak van kötelező szervizperiódusa, így az Opelnek is, ilyenkor a következő alkatrészek kerülnek ellenőrzésre és szükséges esetén felhasználásra; Opel olaj, Opel ablaktörlő, Opel vízpumpa, Opel akkumulátor, Opel gyújtógyertya, Opel olajszűrő, Opel levegőszűrő, Opel vezérműszíj, Opel fékbetét, Opel féktárcsa.