Chevrolet szerviz

Ha Chevrolet márkaszervizt keres, mert szeretné szakszerűen javíttatni autóját, várjuk műhelyünkben. Opel és Chevrolet márkaszervizként garanciális és garancián túli javításokat is vállalunk, magasan képzett munkatársaink legjobb tudásuk szerint javítják meghibásodott gépjárművét!

 

Ha Chevrolet szervizbe vinné autóját kötelező szervizelésre, magas színvonallal várjuk, bármilyen javítás esetén. Márkaszervizünkben teljes körű átvizsgálást is végzünk, igény szerint. Célunk, hogy ügyfeleink gépjárműveit optimális idő alatt, magas szakértelemmel javítsuk. Ezzel szeretnénk hozzájárulni az autótulajdonosok kényelmesebb életviteléhez. A korszerű technológiák alkalmazása, és az előírások szigorú betartása garantálják a gépkocsik közlekedésben való biztonságos részvételét, és nagyban hozzájárulnak a járművek értékének megóvásához. Társaságunk hosszú távú célja a gépjármű tulajdonosok és a munkafolyamatokban résztvevő munkatársak kölcsönös elégedettsége.

 

Legfontosabb alapértékeink: az innováció, az optimizmus, a szakmai elhivatottság és az Opel valamint Chevrolet márka iránti erős elkötelezettség. Mindezeket szem előtt tartva helyes gazdálkodás mellett a piac egyre növekvő részét igyekszünk kiszolgálni versenyképes árakon, de az elvárhatónál magasabb színvonalon. Ennek érdekében, szervizünk a legmodernebb felszerelésekkel áll ügyfeleink rendelkezésére.